Kwaliteitscontrole

NAFVSM heeft een lange geschiedenis in de industriële transformatie van buisglas en gebruikt alleen grondstoffen van het aller hoogste kwaliteit.
De meest geavanceerde technologieën, productielijnen, productietoezicht en controlesystemen worden gebruikt, om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen volgens Eur Ph, FDA, GMP, ISO of Mill Std.

Naast de online (opto-elektronisch) inspectie systemen, houdt kwaliteitscontrole continu toezicht op de productie om kwaliteit te garanderen en om de productiekosten te beheren. Verdere productie-informatie, zoals chemische en fysieke parameters en batch traceerbaarheid zijn geregistreerd in onze automatische voorraad en bestelsysteem. Onze autonome kwaliteitscontrole manager kan een certificaat van overeenstemming verstrekken.

Ampullen 

Onze ampullen productielijnen zijn uitgerust met verschillende camera's zodat het productieproces kan worden geïnspecteerd. De eerste camera maakt van 8 verschillende punten metingen van de lengte en breedte van de ampullen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat alle ampullen worden geproduceerd binnen de vereiste specificaties.  Op het volgende inspectie punt, wordt de excentriciteit van de ampullen gemeten door meerdere beelden van het product te maken terwijl het wordt geroteerd voor de camera's. Deze gegevens worden vervolgens berekend real-time in excentriciteit gegevens en gematcht met productspecificaties.

Terwijl het product wordt geroteerd vindt het systeem de uitlijning van de NafapoInt en OPC of van de anderen breek methodes. Al deze meetgegevens worden getoetst aan de eisen die wij volgen, en producten die niet voldoen worden afgekeurd en automatisch verwijderd van de productielijn. 

Productie medewerkers controleren de ampullen op wand dikte, breek moment, en bodem diepte. Wanneer de metingen niet voldoen aan de gestelde eisen, wordt de machine direct aangepast om de juiste maat te realiseren.De kwaliteitsmanager van de fabriek controleert de ampullen op formaat, vervormingen van het glas, en controleert de condities van de ampullen.

Flacons

Om het kwaliteit van de flacons geproduceerd bij NAFVSM te garanderen maken wij gebruik van cameracontrole. Eerst gaan de flacons door de hot end controle, welke meet of de afmetingen voldoen aan de eisen. De hot end control berekent met een 0,05mm nauwkeurigheid de ring / draad, body diameter, (schroef) nek, hoogte van de ring / schroef-hals, defecten oppervlak, schouder straal, hoeken onder de (schroef) hals en de excentriciteit.

Na de eerste camera controle, worden de flacons gecontroleerd met de cold end, en lengte en bodem camera. Dit is de dimensionale meting van de lengte en van alle kenmerken van de bodem van de flacon. Het systeem meet met 0,05 mm nauwkeurigheid de totale lengte, de haaksheid van de bodem en de onderste hoek.

De cold end id is de dimensionale controle van de interne diameter en de kwaliteit nauwkeurig 0.05mm.

Met de control optical head, detecteert de camera mogelijke haar scheurtjes aan de binnen en/of buiten kant van de flacons.

De laatste camera van de productie lijn is de cosmetische controle, verifieert de flacons of cosmetische gebreken zoals lucht lijnen, lucht bubbels, punten, strepen, en haar scheuren, etc. 

Beurzen
Dit jaar zal NAFVSM aanwezig zijn op:

U bent van harte welkom om ons te bezoeken bij Achema 2024 van 10-14 juni in Frankfurt.

Read more
Contact

NAFVSM B.V.

Marialaan 108
6541 RP, Nijmegen
The Netherlands

E: info.nl@naf-vsm.com
T: +31 (0)24 377 4670

Linkedin