Over ons

Wij zijn NAFVSM, een gespecialiseerde fabrikant van hoge kwaliteit glasverpakkingen. Wij produceren ampullen, flacons en buizen uit buisglas. Onze producten worden gebruikt in onder andere de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, laboratoria, de cosmetische industrie, de elektronische industrie, in de bouw en in de voedselindustrie.

NAFVSM is onderverdeeld in twee bedrijfsonderdelen:

Glasverpakkingen     Contract Manufacturing    

 

Wij hebben een fabriek in Nijmegen, Nederland (NAFVSM B.V.) waar onze ampullen en flacons worden gemaakt en een fabriek in Andeville, Frankrijk (NAFVSM S.A.S.) waar de buizen worden gemaakt.

NAFVSM is een familiebedrijf dat al 70 jaar door de familie Eijkenboom wordt geleid. In 1950 werd in Nijmegen ‘De Nederlandse Ampullenfabriek’ opgericht door de heer Eijkenboom. In 1988 werd het bedrijf overgenomen door zijn zonen, Harry en Martijn. Zij kochten in 1997 de ‘Verrerie Soufflée Mécanique’ in Frankrijk. In 2013 zijn NAF en VSM samengevoegd tot één bedrijf, NAFVSM, dat haar hoofdkantoor in Nijmegen heeft.

Ons team bestaat uit meer dan 60 werknemers. Wij hebben een paperless office en maken gebruik van SAP software. Onze producten zijn ISO 9001 en ISO 15378 gecertificeerd. Voor de grondstoffen maken wij enkel gebruik van Europese leveranciers.

Wij werken met de moderne technieken en managementsystemen. Al onze productielijnen zijn uitgerust met camerasystemen om de kwaliteit van de producten te garanderen. Ons productieproces is opgezet volgens de Lean business strategie. Wij produceren enkel op klantorder en houden geen voorraad.

Productiecapaciteit

Bij NAFVSM, plant Nijmegen, worden de ampullen en flacons geproduceerd op verticale productielijnen. Onze jaarlijkse productiecapaciteit bestaat uit:

  • 150 miljoen ampullen
  • 36 miljoen flacons
  • 24 miljoen buizen

 

Bij NAFVSM, plant Andeville, worden de reageerbuizen en schroefbuizen gemaakt op horizontale productielijnen. De jaarlijkse productiecapaciteit bestaat uit:

  • 150 miljoen reageer- en bloedbuizen
  • 55 miljoen schroefbuizen / cultuurbuizen

 

Waar wij verschillen

NAFVSM is een internationaal opererend bedrijf dat klanten van over de hele wereld bedient. Door onze jarenlange ervaring in de productie van glasverpakkingen weten wij hoe we zo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van klanten kunnen voldoen. Het continu verbeteren van de kwaliteit van onze producten en van onze service is waar wij voor gaan. Dit doen wij onder andere door te blijven investeren in de nieuwste technologieën. Wij produceren onze standaard producten volgens internationale normen en kunnen onze klanten zo korte levertijden bieden. Naast onze glasverpakkingen van hoge kwaliteit bieden wij ook een service in het afvullen en verpakken (wij hebben geen clean room, dus enkel niet-farmaceutische producten) van de producten. Door onze expertise, ons teamwork en ons ruime aanbod van producten en diensten kunnen we onze klanten altijd zo snel en effectief mogelijk van dienst zijn.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat NAFVSM voor u kan betekenen of wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op.

NAF Plant Nijmegen (Marialaan) history_1950

Contact

NAFVSM B.V.

Marialaan 108
6541 RP, Nijmegen
The Netherlands

E: info.nl@naf-vsm.com
T: +31 (0)24 377 4670

Linkedin