Kernwaarden

Om effectief en succesvol te zijn hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld die laten zien waar wij als bedrijf in geloven, wat ons verenigd, en wie wij willen zijn. Deze kernwaarden zijn onze morele doelen en idealen waar wij naar streven, welke wij waarderen, en ons motiveren om aan de toekomst te denken.

Constructief

Elke medewerker binnen NAFVSM is op de een of andere manier betrokken bij het opbouwen van lange termijn relaties met klanten, leveranciers, personeel, en andere belanghebbenden binnen ons bedrijf. Van de productie medewerkers tot de eigenaren, iedereen is van elkaar bewust en is gedreven om een hoog kwaliteit product en of service af te leveren. 

Zelfs na het afleveren van de fysieke levering, staan wij open om feedback te ontvangen, zodat wij continu ons bedrijf en onze relaties kunnen verbeteren.

Duurzaamheid

De belangrijkste aandachtspunten van onze kernwaarden zijn: "continuïteit, stabiliteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen". NAFVSM is voor meer dan 60 jaar een familie bedrijf, en met onze drive om te groeien, hopen wij door te gaan voor vele decennia. Het laatste punt van deze kernwaarde houdt in dat transacties die worden uitgevoerd door het bedrijf in overeenstemming zijn met alle internationale wetten en dat er geen illegale activiteiten plaatsvinden binnen de firma of tijdens werkzaamheden.

Innovatie

Vanwege het huidige economische klimaat, heeft NAFVSM zich toegewijd aan de innovatie en verbetering van producten door veel in nieuwe technologieën binnen productieprocessen te investeren. Door voortdurend betrokkenheid te tonen bij het informeren van medewerkers over nieuwe processen dit door middel van onderwijs en trainingen aan te bieden, zorgen wij er voor dat de standaard van onze producten en/of diensten aan de hoogste normen voldoen.

Uitstekende prestaties

Binnen de bedrijfsprocessen van NAFVSM ligt de focus altijd op uitstekende prestaties.  Ondermaats presteren is niet aanvaardbaar binnen ons bedrijfsmodel. Elke concrete actie, zowel in productie als in ondersteuning, word zo efficiënt mogelijk uitgevoerd, door het reduceren van afval en het vermijden van fouten. Op deze manier kunnen wij lagere kostprijzen en snellere levertijden voor onze klanten realiseren.  

Contact

NAFVSM B.V.

Marialaan 108
6541 RP, Nijmegen
The Netherlands

E: info.nl@naf-vsm.com
T: +31 (0)24 377 4670

Linkedin